Victòria de valor doble a l’Eurocup

0
    5

La Penya suma un triomf dels que recordaran quan comencin les eliminatòries pel títol

Amb Van der Vuurst de titular, intranscendent total però amb la confiança de Miret, la Penya va patir de valent per superar a un Trefl Sopot (73-78) que va arribar a guanyar de 8 a finals del tercer quart. Un joc lent, amb poc ritme i sense solucions en atac estàtic portava al conjunt verd-i-negre a complicar-se el matx. La sensació era que el Joventut era molt millor, i que tard o d’hora, el parcial a favor hauria d’arribar. Però al tercer període la Penya només no havia anotat cap cistella en joc en set minuts de quart, i els nervis i dubtes començaven a aparèixer. I quan l’assumpte semblava més complicat del que es podria haver arribat a pensar en un inici, la qualitat individual i experiència dels verd-i-negres va ser força major per capgirar el resultat. Amb un Robertson+Dotson inspirats (38 punts dels 78), sumat a la determinació de Hanga, l’equip de Dani Miret suma la segona victòria a l’Eurocup i la primera de la temporada fora l’Olímpic.

La conclusió de la victòria, a part de sumar una més a la fase de grups, és que els jugadors de la casa han de donar una passa més, i que si l’anotació verd-i-negra només ha de passar per Dotson i Robertson, la temporada es pot fer molt llarga. Bons minuts de Gates anotant dos triples alliberats claus.