Tomic i Hanga són massa necessaris

0
    7

El València doblega la Penya, tirant 28 cops més de dos, i capturant 26 rebots ofensius

Des del començament, el conjunt de Pedro Martínez va saber aprofitar l’absència d’Ante Tomic, essencial per a la Penya, dominant el rebot ofensiu, arribant fins a 26 rebots, el que és el mateix, que 26 possessions d’atac extra. Encara que els verd-i-negres van començar millor amb un parcial de 4-11, els valencians van reaccionar ràpidament i van acabar el primer quart per davant (15-13). En el segon període, el València amb un Semi Ojeleye determinant, va començar a trencar el matx arribant al descans amb un favorable 34-24. La Penya va patir els problemes en atac estàtic, anotant només 11 punts.

A la segona part, només el color blau sobre el parquet. Ni rastre del rosa. Els locals van ser totalment superiors i no van deixar que el conjunt badaloní tornés entrar a partit. Kaiser Gates va ser l’únic jugador de la Penya amb bona participació. Moltes pèrdues per part del Joventut, ben aprofitades pel València, que va tirar fins a 28 tirs de dos més.

Derrota per 80-64 i sensacions que la Penya continua patint molt quart surt de l’Olímpic. Feblesa i falta de caràcter, sumat a una irregularitat constant que, a la lliga i a Europa, es paguen massa car.