Sense premi

0
    67

28/10/2014 – El Natzaret femení va fallar el tir decisiu després de treballar molt bé durant tot el partit.

El Sant Andreu a punt va estar de sumar en la visita al Sant Gervasi. Tot i les baixes en el joc interior i la duresa del partit van mantenir la igualtat fins el final.

De fet, les locals només van anotar 7 punts al primer quart i des de la solidesa defensiva el Natzaret va marxar al descans per davant al marcador (20-23).

A la represa, les de Xavi Duatis van abaixar una mica la intensitat i només van anotar 9 punts. El parcial de 16-9 va fer que el Natzaret entrés als últims 10 minuts, per darrera al marcador (36-32), però amb opcions.

Gràcies a la bona actitud de l’equip, la igualtat es va mantenir fins el final, amb opcions fins i tot de guanyar, però el tir decisiu no va entrar.

Nerea Castro amb 13 punts i la junior Tania Hurtado amb 9 van ser les millors d’un conjunt que, tot i la derrota, va treballar molt bé durant tot el partit.

Davant el CN Terrassa i jugant a casa diumenge a les 17.30h, buscaran la recompensa a la bona feina.

Derbi polèmic a segona

Llefià i Minguella van jugar un derbi tens, igualat i on l’àrbitre va ser el protagonista.

Els dos equips, però, van sortir molt freds, anotant 5 punts cadascun en 5 minuts. La Minguella va agafar confiança des dels tirs lliures (8 consecutius), mentre que el Llefià va patir en el primer parcial (16-7).

Al segon quart, màxima avantatge per a la Minguella (8-19) gràcies a una defensa contundent i efectiva. Però el Llefia va reaccionar de la mà d’ d'Iris Poch i Pili Rodriguez i al descans la diferencia era de només 5 punts (16-21).

A la represa, defenses dures i  poc encert fins el 28-28 i tot per decidir a l’últim quart.

Amb 33-28 per a les locals, l’àrbitre va donar com a triple un tir de Xènia Navarro des dels 5 metres i va xiular tècnica a la banqueta del Llefià. A la jugada següent la Minguella va empatar el partit, a 7 minuts del final.

El Llefià es va queixar d’un criteri diferent a l’hora de jutjar el joc dels dos equips, amb un 19 a 0 en tirs lliures a l’últim quart. La Minguella va jugar més tranquia i va aprofitar les faltes i el  desconcert de les locals per sumar una victòria important (41-45), en un derbi amb poc encert i alternances al marcador.

El Llefià va acabar molt molest amb l’arbitratge. Tot i competir bé l'equip ha deixat escapar tres partits als instants finals. Amb la mateixa bona actitud, dissabte intentaran passar pàgina en una visita complicada al segon classificat del grup, el Reus.

La Minguella, per la seva banda, buscarà consolidar-se al grup capdavanter guanyant El Vendrell diumenge a les 12.30 a Casagemes.

El Joventut Femení, per la seva banda, suma una victòria important guanyant de 27 punts al Draft Gramanet B (66-39). Diumenge visita la pista d’un altre dels cuers del grup per intentar sumar la tercera victòria de la temporada.