L’equip S-18 del Rugby Badalona, campió de la Copa Catalana argent

0
    81
    Equip del Rugby Club Badalona

L’equip Sots 18 del Rugby Club Badalona, combinat amb jugadors del Gòtics, va assolir la Copa Catalana argent, després d’imposar-se al CEU per 20 a 29, en una final disputada a les pistes de la UB

El partit va començar amb el Badalona/Gòtics jugant molt al peu, i amb les defenses predominant respecte als atacs. Finalment, al minut 26 el CEU s’avançava al marcador amb una transformació de cop de càstig. El Badalona/Gòtics va continuar enviant pilotes al camp contrari i aquest cop és molt insistent amb els atacs fins que aconsegueix fer dues marques (amb transformació) als minuts 26 i 32, arribant al descans amb avantatge de 3 a 14.

A l’inici de la segona part, el CEU, amb les piles molt carregades i els ànims molt amunt, feia atacs que el Badalona/Gòtics no podia aturar, avançant-se al marcador, arribant al minut 43 amb avantatge del CEU per 15 a 14. Davant d’això els següents 15 minuts es van convertir en un atac constant del Badalona/Gòtics fent tres assajos als minuts 47, 50 i 58. Després d’uns minuts d’intercanvi d’atacs, el CEU va posar setge en la seva línia d’atac per intentar reduir diferències. No va ser fins al minut 70 que la insistència del CEU es transforma en assaig, deixant el resultat definitiu de 20 a 29 favorable al combinat Badalona/Gòtics.