La Penya jugarà la final contra el Barça (62 a 75)

0
    44
    j3.JPG

11/05/2013
    Els verd-i-negres han tornat a exhibir-se defensivament per derrotar al Team China, i es tornaran a veure les cares amb el Barça, que es va endur la victòria fa dues setmanes a la final del campionat de Catalunya

El júnior de la Penya ha acabat primer del seu grup i jugarà la final del NIJT contra el Barça, demà a les 13h.

Els verd-i-negres han segellat la plaça vencent al Team China per 62 a 75 en el que un altre cop la bona defensa i la corresponsabilitat ofensiva han estat les claus.
    Avui els verd-i-negres han arribat a fer perdre 25 pilotes a la selecció xinesa, que només ha aguantat el primer quart (17 a 15).

En els segons 10 minuts, els de Paco Redondo i Dani Miret han mantingut el nivell per obrir una escletxa de la mà d'Agustí Sans, el millor d'avui amb 19 punts i 31 de valoració (30 a 40).

Si el primer dia va sobresortir Abalde, i en el segon Assalit, avui ho ha fet Sans, que també ha estat acompanyat per Nogués (21 punts) i Abalde (16).

A la represa, el júnior verd-i-negre ha sabut aguantar la sortida del Team China, que mai s'ha arribat a acostar en el marcador, i en el tram final, ha aprofitat per fer més gran la diferència.

El seu rival a la final, el Barça, també ha guanyat avui el seu 3r partit i arriba invicte.
    Els de Marc Calderon s'han desfet de l'INSEP París sense Mario Hezonja, que és dubte per la final.

Draskovic, el botxí de la Penya fa dues setmanes a la final del campionat de Catalunya, ha estat el millor amb 19 punts i 13 rebots per 32 de valoració