Jordi Garcia tira d’orgull per acabar la Copa del Món de Madrid

0
    50

30/05/2017 – El triatleta badaloní va experimentar males sensacions durant la major part de recorregut, però va vèncer el desig de retirada per creuar la meta.

En una competició de màxim nivell com una Copa del Món de triatló, si tens un mal dia ho pagues car. Aquest és el resum que Jordi Garcia fa de la seva participació a la World Cup de Madrid, prova que va dur fins a la capital d’Espanya a alguns dels millors triatletes del panorama internacional.

El guanyador, el neozelandès Ryan Sissons (1:53.00), va creuar la meta amb més de vuit minuts d’avantatge respecte Garcia (2:01.16), el qual va patir en diverses fases del recorregut. El badaloní va acabar en el 51º lloc de la general, després de completar 1.500 metres de natació, 40km de bicicleta i una cursa a peu de 10km.

“No va ser el meu millor dia i en aquest nivell això es paga. Ara cal recuperar bé i extreure conclusions per millorar. D’aquesta Copa del Món em quedo amb la capacitat de sacrifici. Vaig pensar en la retirada, però un mai s’ha de rendir”, relatava Jordi Garcia en la seva arribada a Badalona.

El triatleta badaloní no tindrà temps de descansar gaires dies, ja que el pròxim dissabte serà a Samorin (Eslovaquia) participant al campionat del món de triatló de mitja distància: el conegut com Theachampionship.