Jordi Garcia guanya la 21a Aquatló de Badalona

0
    1

Aquest passat dissabte es va celebrar la 21a edició de l’Aquatló de Badalona, una prova que s’ha convertit en un clàssic del 12 d’octubre a la ciutat. La prova va néixer com a triatló, disputant-se en aquest format durant sis edicions. Posteriorment, va passar a l’actual format, el qual consisteix en córrer – nedar – córrer entre el Passeig Marítim, la platja dels Pescadors, i La Rambla. La prova d’enguany era a més catalogada com a campionat de Catalunya absolut. El guanyador va ser el triatleta badaloní Jordi Garcia, amb un temps 27:52, seguit d’Albert Parreño (28:51), i Pau Gombau (28:53). Gemma Frigola va ser la millor en categoria femenina, quedant 20a a la classificació general amb un temps de 31:56. En categoria de joves el millor va ser Roger Sánchez (17:48), imposant-se a l’esprint a Dídac Vidal (17:49).