Eliminats a la Lliga Catalana

0
    8

La Penya cau eliminada, a la primera de canvi, a la Llliga Catalana després de perdre contra el Baxi Manresa en un partit molt gris.

Tot i una primera part igualada (+6 Penya), el segon temps només va tenir un equip a pista, el Manresa. Els de Diego Ocampo van pujar dues marxes realitzant un parcial de 13-0. Dani Miret no va trobar la tecla necessària per desplegar un joc col·lectiu ordenat i només Dotson aconseguia generar per a l’equip.

La derrota en si mateixa no és cap drama, però sí les sensacions en com es van jugar els últims vint minuts i, sobretot, la falta de lideratge deixant clar que si el Joventut vol ser un equip referent a la lliga i Europa, diferents jugadors hauran de créixer dins pista.

Avui, 18:30h, Andorra. Objectiu, bones sensacions i cap lesió per marxar de gira a Xina.