El Seagull suma un ple de victòries

0
    36
    L'onze del Seagull a Vila-real

El Seagull ha arrencat la temporada dre la millor forma posible. Les gavines sumen tots els seus partits oficials per victòries. Després de guanyar el primer partit de lliga a l’Estadi sota la pluja, les de Pol Fernández guanyaven diumenge al camp del Vila-real gràcies a un gol d’Ona al minut 85. Els pals de la portería local van imposibilitar un triomf més folgat. Aquest dijous les badalonines van guanyar a Palutordera (1-2) en partit de Copa Catalunya. La jugadora del filial Maria Jené feia el primer gol al minut 1. En el mateix tram inicial del partit Rosi feia el segon. Pol Fernábdez va aprofitar l’avantatge per donar entrada a jugadores del filial i del juvenil. El Eagull rebrà a l’Estadi la visita del Vic Riuprimer, equip que ha sumat un punt els dos partits de lliga disputats

El Badalona vol esvair dubtes
    El Badalona torna a jugar diumenge fora de casa amb l’objectiu d’esvair els dubtes generats després de la derrota a Tona del passat diumenge (3-1). Els escapulats s’enfrontaran a la Montanyesa. L’equip de Nou Barris no ha sumat cap punt en els dos primers partits, però les caractaerísitques del terreny de joc no són les millors per a un equip que vol tractar la pilota com el de Gerard Albadalejo. L’objectiu será sens dubte deixar de cometre errades defensives per condicionar el resultat final. Sergio Bermúdez es baixa per un petit trencament al semitendinós.

El Levante Badalona torna a jugar a l’Estadi
    El Levante Badalona rebrà aquest dissabte al Madrid CFF. Les de Ferran Cabello tornaran a jugar a l’Estadi després de la victoria de la pasada setmna contra el Levante UD. Les madrilenyes arriban a Badalona després d’haver guanyat els dos partits disputats. Les de Ferran Cabello volen refrendar el seu bon inici de lliga, després de sumar 4 de 6 punts disputats