El Seagull es buida contra el Pradejón però cau injustament (0-1)

0
    76
    CES

No es poden tenir més intents i oportunitats per marcar un gol. El Seagull va generar una pila d’ocasions per, com a mínim, sumar un punt davant el Pradejón. Les ‘gavines’ van caure per la mínima a l’Estadi davant un rival directe a la classificació (0-1).

Objectivament, el conjunt de Juli Garcia va merèixer molt més que cap punt. L’actuació de Sheila sota pals i l’encert de les visitants de cara a porteria van ser prou feina ofensiva de l’equip verd per emportar-se els tres punts de Badalona.

El matx va arrencar amb l’equip de La Rioja buscant el primer gol des de l’inici. Un setge constant del Pradejón en què un xut molt ajustat al pal de Silvia va ser l’ocasió més clara.
    La primera part es va anivellar fins que una fuetada d’Alaitz a l’escaire va superar Itziar al minut 30.

La resposta del Seagull va arribar i un xut de Manau a la fusta i un mà a mà de Blanca van poder igualar el matx abans del descans. El marcador no es va alterar abans de finalitzar els primers 45 minuts.

A la represa, mateix ritme de partit. L’avantatge es va poder augmentar a favor del Pradejón però un córner enverinat no va arribar a completar-se en gol. El Seagull va reviure el tram final de la primera meitat i va desaprofitar les opcions.

Nerea Valeriano amb un cop de cap i una oportunitat molt clara de Jou van topar amb una esplèndida actuació de Sheila fins al xiulet final. Algunes arribades van ser molt toves però en d’altres sí que va ser providencial l’actuació de la portera visitant per evitar l’empat de les ‘gavines’. Una llàstima.

Aquest diumenge, el Seagull visita el camp del Zaragoza (12h), també rival directe a la taula.

Debut de la juvenil Mar Garcia

La nota més positiva de la jornada va ser el debut de la juvenil Mar Garcia. La ‘minigavina’ va gaudir dels darrers instants de partit i fins i tot va gaudir d’un intent de xut a porta. Actuació positiva i molta actitud en el seu primer enfrontament a Reto Iberdrola