El Dojo Urban assoleix quatre medalles a la Copa Majadahonda

0
    11
    Els participants badalonins a Majadahonda

El passat dissabte 12 d’octubre es va celebrar a Madrid la 2a Copa Majadahonda, un torneig de Karate Kyokushin (karate de contacte) on es van aplegar alguns dels millors competidors de l’àmbit internacional.

El Dojo Urban, capitanejat pel senpai David Rodríguez (2n DAN) i el senpai Dani Martín (2n DAN), va obtenir molt bons resultats; L’Alvaro Rodríguez es va proclamar campió de la categoria 10 i 11 anys en la modalitat de combat i de Kata, es dona el cas que Álvaro té només 9 anys.. L’Ainhoa Rodríguez es va proclamar campiona de la categoria 10 i 11 anys en la modalitat de combat i de Kata. L’Iker Pérez es va proclamar campió de la categoria júnior en la modalitat de combat.. En Toni Hinojosa es va proclamar sots campió de la categoria sènior absolut en la modalitat de combat després de passar 4 dures rondes i veure’s superat en la final per l’actual campió del món per una decisió molt ajustada.

El Dojo Urban ja està preparant el següent compromís el dia 22 de novembre als campionats d’Espanya que se celebren a Sant Feliu de Llobregat.