El Círcol es refà a costa del Tiana (81 a 73)

0
    48
    11.JPG
    10/12/2013
    Els de Cesc Castellet van imposar la seva defensa en un derbi igualat corresponent a la jornada 10

El Círcol va tallar una sèrie de 4 derrotes seguides imposant-se al Tiana en el derbi comarcal aplaçat corresponent a la jornada 10. Els badalonins van anar gairebé sempre per davant en el marcador contra un Tiana que va ser molt competitiu.

L'inici va tenir molt de ritme i els dos conjunts anotaven amb facilitat. Amb el pas dels minuts però, el Círcol va seguir trobant la manera de fer punts gràcies a les transicions ràpides mentre que el Tiana, amb un joc molt més estàtic, s'encomanava a la feina interior de Lorente (14 a 19).

Al segon quart, la successió d'errors no forçats i mals tirs a banda i banda del camp, va impedir que cap dels dos equips imposés el seu joc. El Tiana es mantenia amb accions aïllades mentre que el Círcol, va arribar a disposar de 7 punts d'avantatge en dues ocasions gràcies als punts primer de Gotzens i després de Quim Forteza (33 a 38).

A la represa poc va canviar, i els visitants mantenien un redit que anava dels 3 als 7 punts. L'encert exterior del Tiana però, va aconseguir capgirar el marcador. Un nou triple de Lorente, el 4rt del període, va posar per primer cop als del baix Maresme per davant (57 a 56) i els va fer mantenir l'avantatge fins a l'inici de l'últim quart (68 a 66), després de 6 punts seguits de Buira i el 3r triple de Sergi Ruiz

L'entrada de Raül Castillo però, va condicionar el partit. Tot i que el gegant del Círcol no va marcar diferències en atac, si que ho va fer en defensa, canviant molts tirs del Tiana. Així els locals es van passar més de 5 minuts sense anotar, i amb 4 punts de Roger Castillo, molt atent a les segones jugades, el Círcol va tornar a obrir el forat (68 a 75).

Buira ho va seguir intentant amb un 2+1, però els de Cesc Castellet van dominar el rebot ofensiu i van estar molt segurs des del tir lliure.

El Círcol tornarà a jugar aquest diumenge a casa a les 17:30 contra el Cabrera mentre que el Tiana ho farà a la pista de La Garrotxa el dissabte a les 17h.