El cadet del Barça vola per sobre dels seus rivals al TCI del Sant Josep

0
    3
    Flash Bdn

L’equip cadet del FC Barcelona es va proclamar campió de la 6a edició del Torneig Cadet Internacional del CB Sant Josep, celebrat el passat cap de setmana al pavelló de Pomar. Els blaugrana ho van fer a més d’una forma aclaparadora, guanyant tots els partits de forma clara, malgrat jugar els primers partits amb el cadet B. La Penya semblava que podria ser l’equip que més resistència pogués oposar al Barça. L’equip de Didac Arredondo no va jugar amb l’equip al complet, amb baixes importants com la de Nil Poza entre altres jugadors. Els verd-i-negres van dominar el seu grup amb certa comoditat, però una cistella del seu exjugador Àlex Fernández va donar la victòria al Manresa en el partit de semifinals (84-86). El cop moral d’aquesta derrota va provocar que la Penya perdés de forma clara el partit pel tercer i Quart lloc contra el València (59-82). La final, entre Barça i Manresa, va tenir color blaugrana des del seu inici. Els de Bages van poder aguantar el primer quart (19-13). La superioritat física culer va fer estralls a partir del segon Quart, finalitzant el partit amb un contundent 117 a 54.