El Badalona passa ronda patint a Vilassar (2-1)

0
    84

El Badalona es va classificar per a la segona ronda play off, no sense patir al Xevi Ramon. Els escapulats van perdre per 2 a 1, fent valdre el resultat del partit d’anada Tal com ja va passar en el partit disputat a l’Estadi, el Vilassar va ser el dominador territorial, amb arribades a la porteria de Craviotto i amb el control de la pilota.

El partit va començar amb domini local, però, al minut 10, Dani Homet li robava la cartera al porter local, en una passada de la seva defensa, per avançar al Badalona. Aquest gol deixava l’eliminatòria vista per a la sentència. El Vilassar va sotmetre als homes de Gerard Albadalejo amb un domini constant, en un partit d’una gran intensitat. El Badalona ho intentava a la contra, amb Toni Larrosa, David Jiménez i el mateix Homet. Craviotto va haver d’intervenir per evitar l’empat, el qual va arribar poc abans del descans en una acció a pilota aturada. Junior rematava el servei d’una falta per superar al porter escapulat.

A la segona part els locals intensificaven el seu domini. Al minut 55 arribava el segon gol en una rematada de Bocardo. L’eliminatòria continuava de cara, però un hipotètic tercer gol podia provocar que als escapulats li tremolessin les cames. L’entrada de Jordi Ortega i Carlos Martínez va donar oxigen al mig camp, malgrat que els d’Alberto Aybar ho continuaven intentant. Craviotto tornava a evitar el gol en una de les múltiples rematades maresmenques. En els darrers minuts de partit, els escapulats van saber jugar amb ofici en una autèntica exhibició del juvenil Hugo Caroz, baixant la intensitat ofensiva dels locals.

L’Hospitalet, segon rival

El Badalona jugarà la segona eliminatòria contra el CE l’Hospitalet. Els riberencs van superar al Prat per 2 a 1, ja amb avantatge des de l’anada. Aquest proper diumenge es jugarà el partit d’anada a l’Estadi. El 9 de juny es disputarà la tornada a la Feixa Llarga