El Badalona es queda sense opcions d’ascens al minut 94

0
    83

El Badalona va quedar eliminat del play off d’ascens després de perdre al camp de CE l’Hospitalet (1-0). Aquesta derrota va arribar de la forma més cruenta. Quan més pressionava el Badalona, quan tot feia pensar que el partit i l’eliminatòria se n’aniria a la pròrroga, un gran xut del riberenc, Albert López, al minut 94 va ensorrar les aspiracions escapulades.

El partit va seguir un guió similar al de l’anada a l’Estadi. Dos equips que mostraven una gran igualtat, amb anades i vingudes a totes dues porteries. A la primera part Dani Homet va tenir la millor oportunitat després d’una ‘primera rematada d’Estellés rebutjada pel porter local. Amb Aliaga ja batut, la rematada del davanter va sortir massa elevada.

A L’inici de la segona part, l’Hospi va obligar a Caraviotto a realitzar una nova intervenció. El Badalona va oferir minuts de bon joc. L’entrada de Carlos Martínez va tornar a ésser un element fonamental per fer un pas endavant. L’ordre defensiu riberenc provocava que no arribés la passada definitiva per a una bona rematada. El mateix passava a l’àrea contrària, però eren els escapulats qui més ho intentaven. Els de Gerard Albadalejo buscaven el gol de la victòria, saben, però que com a mal menor hi hauria la pròrroga. Quan aquesta ja s’ensumava, Albert López va engaltar un xut, lluny de l’abast de Craviotto, per aconseguir el gol de la victòria local amb el passi a la darrera eliminatòria d’ascens.

El Badalona tanca una temporada en la que ha anat de menys a més. El canvi a la banqueta i de mentalitat, van fer que els escapulatspassessin de patit per la permanència a disputar el play off d’ascens.