El Badalona encarrila l’eliminatòria (3-0)

0
    75
    Toni Larrosa marca les diferències

El Badalona va deixar mig sentenciada la primera eliminatòria del play off d’ascens a 2a RFEF. Malgrat la contundència del resultat, el partit no va ser gens fàcil per als escapulats, els quals es van veure superats pel Vilassar en moltes fases del partit. Els dos gols de Toni Larrosa van ser determinant per anar amb una boina renda al Municipal Xevi Ramon.

Els maresmencs van començar dominant, gaudint d’una primera aproximació que va obligar a intervenir a Craviotto. Al Badalona li costava passar de mig camp fins que, al minut 17, va arribar la primera genialitat de Toni Larrosa. Una conducció de pilota fins a la frontal va servir per superar, amb el seu xut, al porter visitant. Al Badalona se li posava de cara l’eliminatòria, però va continuant essent el Vilassar qui més s’aproximava a l’àrea contrària.

La segona part va continuar amb el mateix guió, amb una pilota al travesser dels blanc-i-vermells. Gerard Albadalejo va tornar a encertar amb els canvis. L’entrada de Carlos Martínez, Willy i Hugo Caroz, van donar una nova empenta, malgrat que els visitants ho continuaven intentant. Al minut 79 va arribar una nova genialitat de Toni Larrosa, després de rebre una pilota a l’interior de l’àrea, va sumar el segon gol del partit. Amb el 2 a 0 el Vilassar es va descompondre, arribant el tercer gol del juvenil Juan Valverde després d’una recuperació escapulada a la línia de tres quarts.

Amb aquest resultat, el Badalona anirà a Vilassar amb una certa tranquil·litat, després d’assolir aquest avantatge. La solvència defensiva mostrada pels escapulats durant aquesta temporada ha de ser garantia en un camp de reduïdes dimensions.