El Badalona continua sense puntuar com a visitant

0
    14
    CF Badalona

El Badalona va patir la seva quarta derrota a la lliga, totes quatre com a visitant. Al contrari d’altres partits els de Jordi López van merèixer un millor resultat. Els escapulats es van trobar amb un cúmul de circumstàncies que van anar a la seva contra com les lesions d’Àlex Rico i David Jiménez i l’expulsió de Toni Larrosa. El Badalona va fer un bon inici de partit amb molta intensitat i domini del joc. Al minut 9 Mario aprofitava una gran assistència de David Jiménez per fer el primer gol del partit. L’alt ritme de joc de tots dos equips va provocar contínues arribades a les dues porteries. Mario va perdonar el segon gol en una clara jugada a la contra. A continuació va arribar el gol de l’empat mitjançant Traoré, aprofitant una assistència de Llorenç. La segona part no podia començar de pitjor forma. Jordi es veia obligat a treure a Àlex Rico per un fort cop rebut poc abans del descans. Al minut 51 l’àrbitre mostrava la targeta vermella a Toni Larrosa per una entrada a un jugador local. Malgrat la inferioritat numèrica el Badalona no va renunciar a l’atac. Pablo Ufano va gaudir de l’opció més clara de perill, juntament amb una acció de Marc Alegre. Al minut 84 Khalid feia el segon gol dels locals després d’una jugada per banda de Santi Varese. Amb aquesta derrota el Badalona torna a la zona de perill amb set punts. Diumenge rebrà a l’Estadi la visita de l’Atlètic Lleida, equip que es troba amb els mateixos punts que els escapulats

Un malson amb les lesions
    Al marge dels resultats irregulars el Badalona viu un autèntic malson amb les lesions. L’equip aquesta setmana amb cinc baixes, però altres jugadors també han hagut de passar per la infermeria i perdre’s algun partit d’aquest inici de temporada. El davanter Álvaro Vázquez va poder jugar a Peralada després d’haver sigut baixa el partit anterior disputat a l’Estadi contra el Mollerussa. Sergio Bermudo i Jaume Piñol sí que van poder tornar al terreny de joc en el partit contra els lleidatans. Per al partit d’aquest diumenge s’espera el retorn d’Albert Estellés El capità de l’equip Cristian Márquez, lesionat en el partit contra el Mollerussa, pateix unes molèsties al psoes. Segons evolucioni durant la setmana podria estar disponible per al partit d’aquest diumenge. . La resta de jugadors que encara són baixa tenen algunes setmanes pel davant abans de poder ser sota les ordres de Jordi López. Cristian Muñiz s’ha vist sotmès aquesta setmana a una artroscòpia per la seva lesió al menisc. El seu període de recuperació serrà d’entre 2 i 3 mesos. Genís Blasco, un dels fitxatges de més renom de la temporada, encara no ha pogut mostrar la seva qualitat. Una lesió tendinosa a la zona de l’abdomen li impedeix poder tornar als entrenaments. La seva tornada anirà subjecta a la seva evolució durant les pròximes setmanes. Jordi López tampoc pot comptar amb els davanters Dani Homet i German Fassani. Homet pateix una lesió al múscul de la cama dreta. S’espera que pugui tornar als entrenaments en un termini de 2-3 setmanes, segons vagi la seva evolució. Fassani, lesionat en el darrer partit disputat a l’Estadi, pateix molèsties al tendó a l’abductor de la cama esquerra a més d’un inici de pubàlgia. Els serveis mèdics mantenen un pronòstic incert.