Cop de realitat a Andorra (91-72)

0
    42
    ACB

La Penya va viure a la pista del Morabanc Andorra una de les derrotes més dures de tota la temporada. Desfetes o entrebancs que es poden produir durant la temporada i que va arribar davant un rival que va sorprendre el Real Madrid al Wizink Center la setmana anterior.

El Joventut que va fer gaudir dimecres a l’Olímpic no va aparèixer al Principat, i que en cap moment es va trobar còmode, sent superat clarament pels andorrans.

L’Andorra va arrencar el partit enèrgic i un encert exterior que el va permetre assolir la primera diferència del partit (12-5). Tot i això, la Penya va reaccionar (12-10) i l’Andorra li va capgirar el cop (21-10). 5 punts seguits de Pep Busquets van permetre als verd-i-negres retallar i deixar el desavantatge en 8 punts (26-18).

L’agressivitat en defensa dels locals va augmentar abans del descans i la diferència va augmentar al segon període (47-31). 16 punts de desavantatge que exigien un petit miracle a partir de la represa.

Tot i això, la dinàmica es va mantenir al segon temps amb un Andorra agressiu i encertat. Els andorrans van aconseguir una màxima de 30 punts al final del tercer quart (79-49).

La Penya va retallar diferències al darrer quart però no va poder tornar a un partit de domini local. El Joventut va acabar claudicant 91-72 i es queda amb un balanç d’11 victòries i 7 derrotes a l’ACB.