0
    49

11/01/2016 – L’Arenys Joventut cau a la pista del Multiópticas CB Salt acusant els seus baixos percentatges en el tir.

La tornada a la Lliga EBA no ha estat gens positiva pel segon equip vinculat del FIATC Joventut. El bloc de César Saura no podria competir amb garanties en la seva visita a terres gironines, veient com la seva gran ratxa de quatre victòries seguides quedava trencada a Salt.

Malgrat començar el partit de la millor forma possible, assolint una petita renda de set punts (10-17), el Multiópticas podria començar a gestar una impressionant reacció abans de finalitzar el primer parcial (13-17).

L’aparició de Pascua permetria al bloc d’Eric Sulís capgirar el marcador (22-21) i Bover desfaria l’empat en una de les últimes accions prèvies al descans (30-28).

Durant el tercer acte, els locals assecarien l’atac maresmenc, encetant el període amb un 7 a 0 que faria saltar les alarmes verdes (37-28). Tot i buscar alternatives, l’Arenys Joventut continuaria negat en atac encaixant un 22 a 7 que donaria la iniciativa al Salt (52-35).

El vinculat de la Penya intentaria ficar-se dins del partit al llarg dels últims deu minuts, però es veuria clarament penalitzat pel seu 4/27 en triples.

Genís Bover (23 punts) i Xavi Torrent (19) li guanyarien la partida als homes més inspirats de l’Arenys: Terrence Bieshaar (18 punts, 4 rebots i 17 de valoració) i Marc Bauzà (10 punts, 6 captures i 14 de valoració).

La rotació del Salt estaria molt més inspirada, fet que provocaria la setena derrota de la temporada de l’Arenys Joventut. Els verds baixen fins al setè lloc del grup C-A de la Lliga EBA i el pròxim dissabte hauran de visitar el camp del Cornellà (19h).