Badalona i Hospi deixen tot obert per a la tornada (1-1)

0
    63
    Acció de Dani Homet. Flash Bdn

Badalona i l’Hospitalet empaten un partit ple d’alternatives en el qual es podia haver produït qualsevol resultat. El partit de tornada a la Feixa Llarga promet ser una autèntica batalla, on qualsevol petit detall serà el que decidirà el guanyador de l’eliminatòria.

El partit va començar amb un Badalona endollat, gràcies a la bona feiva del mig camp, amb les novetats d’Estellés com a mig centre, Jordi Ortega i Carlos Martínez. Aquests primers minuts van anar marcats pel desconcert arbitral davant la duresa defensiva visitant. La manca de comunicació amb la seva assistent va provocar la desesperació a la graderia. Dani Homet i Cristian Márquez, amb una centrada xut des de la dreta ho van intentar. Després va ser l’Hospi qui va agafar el domini de la pilota. Els riberencs van obligar a Craviotto, a fer dues intervencions fonamentals per evitar el gol. El partit va patir una baixada d’intensitat, fruit dels nervis de tots dos equips, fins que al minut 41, una jugada pel cantó esquerre de Kilian Duran era culminada per Dani Homet, aconseguint el primer gol del partit.

Després del descans, el Badalona sortia amb l’objectiu d’intentar eixamplar les diferencia, gràcies sobretot a la velocitat i la insistència de Toni Larrosa i Dani Homet. Aquests intents sempre arribaven per la banda esquerra, amb la bona feina de Kilian i Gerard de Marco. Al contrari d’altres partits, els canvis no van donar el resultat desitjat. Els riberencs no renunciaven a l’atac fins que al minut 67, una jugada de Montoro va rebotar en Antonio Bioque, endinsant-se a la portería. Amb l’empat, el Badalona va viure els seus pitjors minuts, fruit del cansament i de l’entrada del veterà Cristian Lobato, que va agafar les regnes del seu equip. En certs moments semblava més a prop l’1 a 2 que no el gol badaloní, malgrat que Adri Rivas va disposar d’una bona ocasió. Finalment, tots dos equips van signar les taules, deixant tot obert per aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia.