Álvaro Vázquez comença a marcar les diferències

0
    5
    Doblet d'Álvaro Vázquez - Alberto Estebanez

El nou Badalona es va estrenar amb una clara victoria contra el Cerdanyola a l’Estadi (2-0). A finals del mes de juliol el club anunciava el fitxatge “bomba” de l’estiu. L’ex davanter del RCD Espanyol entre altres equips professionals, es convertía en nou jugador escapulat. El badaloní ha tingut prou amb un partit de lliga per començar a marcar les diferències. Un doblet seu va donar els tres primers punts als de Gerard Albadalejo.

El Badalona va sortr endollar en l’estrena del campionat de lliga. Al minut anulava un gol de Toni Larrosa per fora de joc. El primer gol arribava al minut 10, després d’una combinación culminada per Alvaro Vázquez. El públic va gaudir de bons minuts de joc, Malgrat que el Cerdanyola de l’ex escapulat Santi Alvarez va estirar les seves línies amb alguna arribada a la portería de Juanvi. A l’inici del segon període Mario era objecte de penal, el qual transformava Alvaro Vázquez. Aquest avantage, amb una segona ben plàcida per als locals, malgrta els intents vallesans per intentar escurçar distàncies. Toni Larrosa va enviar un servei de falta al traveser, en la millor ocasi´´o d’aquesta segona meitat.

El Levante s’estrena amb un empat
    El Levante Badalona es va estrenar a la Lliga F amb una empat al camp del València (1-1). Les locals es van avançar ben aviat. Al minut 4 aprofitaven un rebuig per fer el primer gol del partit. L’empat arribava a la segona meitat mitjançant Maria Llompart. Les de Ferran Cabello van gaudir de diverses oportunitats per endur-se la victoria, però la maca d’encert en els metres finals ho van impedir.

Victòria sota la pluja del Seagull
    El Seagull va debutar amb victoria a l’Estadi contra el Valdefierro (2-1) en un partit marcat per la forta pluja. Les aragoneses es van avançar després d’una errdaa defensiva. Les gavines van remiuntar en dos minuts. Rausi, després d’uan bona cionducció superava a la portera visitant per dat. Poc després era Codi qui aprofitava una centrada d’Uma per fer el segon gol. Després d’una primera part moguda, l’estat del terreny de joc per l’acumnulació d’aigua va marcar el desenvolupament de la segona meitat. La portea local Andrea va evitar l’empat al tram final del matx, després d’unja gran intervenció.