El Badalona debuta a la lliga a l’Estadi

    0
    2
    Partit de Copa RFEF contra el Sabadell. Flash Bdn

    El Cerdanyola de Santi Álvarez, primer rival.
    Aquest diumenge (19 h) el Badalona rebrà la visita del Cerdanyola en le primer partit del campionat de lliga de 3a RFEF. L’equip vallesà, entrenat per l’exentrenador escapulat Santi Álvarez, arribarà a Badalona després d’haver descendit de Segona RFEF. Després d’haver estat destituit el passat mes de noviembre, Álavarez tornarà a gaudir d’una nova oportunitat en dels equips candidats a clasificar-se al play off d’ascens.

    Favorits a l’ascens
    Amb l’arribada dels nous propietaris i de Marc Nogués com a director Esportiu, el shomes de Gerard Albadalejo parteixen com un dels màxims favorits al títol de lliga, amb el conseqüent ascens directe. L’equip ha quedat configurat d’una forma compensada, amb un mínim de dos jugadors per posició i amb una davantera de luxe per a la cinquena categoria del futbol espanyol amb les arribades de Fassani i l’exjugador del RCD Espanyol, entre altres equips, Álvaro Vázquez.

    Bones sensacions durant la pretemporada
    Els homes de Gerard Albadalejo han donat mostres de la seva qualitat durant la pretemporada. Malgrat quedar eliminats de la Copa RFEF a la tanda de penals, el Badalona va donar una gran imatge contra el CE Sabadell, equip d’una categoria superior. Abans, els escapulats havien guanyat d’una forma clara al Tona per 3 a 0 a la primera eliminatòria d’aquesta competició. En l’amistós entre escapualts disputat al Nou Sardenya, Europa i Badalona van empatar a zero en un partit que els badalonins van dominar durant algunes fases del joc. En el darrer partit de pretemporada, el Badalona va guanyar al camp del Granollers per 1 a 2, amb gols de Toni Larrosa i Fassani des del punt de penal.

    Larrosa i Homet continuen on fire
    Dos dels jugadors més importants de la passada temporada, Toni Larrosa i Dani Homet, continuen mostrant un gran estat de forma, oferint un gran rendiment durant aquest mes d’agost. Sembla que tots dos jugadors continuaran gaudint de la confiança del míster escapulat per a l’inici de lliga.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí