Comencen els treballs de reperfilat de la sorra de la platja del Coco

    0
    66


    La Demarcació de Costes a Catalunya ha començat aquest dimecres 12 de juny a executar treballs de reperfilat de la sorra de les platges del Coco i Pont del Petroli de Badalona. El reperfilat consisteix en redistribuir la sorra que hi ha a la platja de manera mecànica per disminuir el pendent i facilitar l’accessibilitat.

    Durant els pròxims dies també s’iniciarà la retirada de les restes d’antigues construccions que hi ha a les platges del Pont d’en Botifarreta, Cristall i Barca Maria. Ambdues actuacions, el reperfilat i la retirada de restes, es preveu que estiguin enllestides abans de Sant Joan.

    Aquestes obres d’emergència formen part de les actuacions que el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) ha aprovat per pal·liar els efectes del temporal Nelson a les platges de Catalunya.

    La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ha assenyalat que “aquestes tasques que farà la demarcació de Costes són benvingudes perquè milloraran l’estat de la platja de Badalona pel que fa a l’accessibilitat i a la perillositat de les restes semisoterrades, però continuen suposant només una part de les actuacions que Badalona necessita”. En aquest sentit, Egea ha tornat a reiterar que les platges de la ciutat necessiten l’aportació de sorra que l’Ajuntament ha reclamat des de fa mesos i sense la qual la platja no pot recuperar la seva amplada, fet que implica el risc de perdre una de les banderes blaves obtingudes.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí