4000 atletes participen a la 13a Màgic BDN Running

    0
    8
    Moment de la sortida davant de l'Olímpic

    Aquest diumenge 27 d’octubre, la 13a edició de la Màgic BDN Running ha reunit 4.000 participants que han convertit la ciutat de Badalona en l’escenari d’una jornada plena d’esport i solidaritat. Aquesta cita, que any rere any congrega corredors i famílies de totes les edats, reafirma el seu compromís social amb l’habitual recaptació solidària i l’impuls dels hàbits saludables entre la ciutadania.

    En homenatge a l’esportista badaloní Luis Condon, la cursa continua donant suport a la lluita contra la leucèmia amb una donació d’1 € de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras. Enguany, a més, els participants han pogut contribuir amb una aportació addicional de 10 euros a través del “Dorsal Imparable”. Amb una recaptació total de 4.200€, la Fundació Josep Carreras ha recollit el xec solidari al costat de la família Condon, l’alcalde de Bada Xavier García Albiol i representants de l’organització.

    L’edició 5K més igualitària de la història
    Aquesta 13a edició ha resultat la més igualitària de totes les celebrades al llarg de la historia de la Màgic BDN Running amb més d’un 50% de corredores dones en la modalitat 5K, on la participant Irene Fernández ha batut un rècord absolut amb una marca de 18:10. També ha destacat l’alta participació de nens i nenes en les curses infantils, que promouen l’esport i la diversió entre els més petits.

    Jordi Garcia i Paula del Amo, guanyadors als 10 km
    El triatleta badaloní Jordi Garcia, amb un temps de 31:17, i Paula del Amo, en categoria femenina amb un registre de 39:20, han estat els guanyadors a la prova dels 10 km. Garcia ha superat al segon classificat, Óscar Martínez (33:09) en prop de dos minuts. Del Amo ha superat a la segona clasificada, Kristina Krentzien (41:32) en més d’aquests dos minuts. Irene Fernández (18:10) i Alex Real (15:30) han guanyat la cursa dels 5 km.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí