Vols saber què és i per a què serveix el plàncton? Taller diumenge a l’Escola del Mar

    0
    16

    L’Escola del Mar acull el diumenge dia 20 d’octubre un taller gratuït per descobrir i conèixer què és el plàncton i quina importància té en els ecosistemes marins. L’activitat forma part de la 7a Acció Platges Met del projecte europeu BioPlatgesMet que es fan de manera simultània a les platges metropolitanes per donar a conèixer la seva biodiversitat.  Es tracta del “Taller d’observació de plàncton”. Aquesta iniciativa, gratuïta i dirigida a un públic familiar, forma part de les accions incloses en el projecte europeu BioPlatgesMet que es porten a terme per conèixer la biodiversitat existent a les platges metropolitanes de Barcelona. Per participar-hi cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

    Les reserves es poden fer o a través del correu electrònic  [email protected]
    i també a través del telèfon, sempre que es truqui fins al migdia del divendres 18 d’octubre ( 93 256 22 20) L’activitat tindrà lloc d’11 fins a les 13:30 hores i el lloc de trobada és l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). És una activitat adreçada a un públic familiar i es recomana per a infants de més de 8 anys.
    El projecte europeu BioPlatgesMet pretén donar a conèixer que les platges metropolitanes de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat no són només indrets d’esbarjo on poder prendre el sol, sinó també ecosistemes de gran importància per a la conservació del litoral. Amb el Taller d’observació de plàncton, al laboratori de l’Escola del Mar, i guiats per biòlegs marins experts, els participants podran descobrir i conèixer què és el plàncton i quina importància té en els ecosistemes marins. També s’explicarà com es pot capturar. Durant el taller es podrà observar mitjançant lupes i microscopis els organismes planctònics del litoral de Badalona. També s’explicaran diversos aspectes de la fauna marina i es farà una reflexió sobre la influència de l’impacte humà al medi marí.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí