Àlex Montornès es postula com a responsable d’anàlisi electoral de la candidatura d’ERC liderada pel tàndem Junqueras-Alamany

    0
    1

    El president del grup municipal d’ERC a Badalona, Àlex Montornès, forma part de la candidatura liderada pel Oriol Junqueras i Elisenda Alamany d’entre les diferents propostes que el dia 30 de novembre opten a liderar una nova etapa del partit. Concretament, Montornès forma part de l’estructura amb l’encàrrec d’integrar-se en la vicesecretaria general de Joan Plana coma responsable de  l’anàlisi electoral. “La meva tasca se centraria en dissenyar les polítiques i l’estratègia del partit a partir de des de les dades objectives i la prospecció”. Montornès compateix que el va cridar el mateix uonqueres a participar d’aquesta proposta, i que ho va tenir clar de seguida: “Crec que Oriol Junqueres és un gran capital polític d’aquest país. I que ha d’encapçalar un nou projecte d’ERC”.  Manté que una de les millors notícies d’aquest procés és que seran els 8.600  militants del cens d’ERC que emetran un vot directe, d’acord amb un dels eixos de la candidatura: adreçar-se directament a la militància i recuperar-la.  Es podrà votar des de la modalitat presencials i especialment de manera telemàtica. De manera que  el dia 30 de novembres  es desvetllarà quin és el rumb fixat per la militància després d’una profunda crisi. Pel que fa a Badalona, Àlex Montornès informa que   la militància de la ciutat està establerta al voltant d’un centenar de persones compromeses en la ciutat. Persones, diu el líder d’ERC, que “practiquen la multimilitància, és a dir, no té sentit quedar-nos tancats al local, a les associacions de la ciutat.” “Vaig dir que sí també perquè no m’ha agradat gens el que ha passat en el partit. S’ha de treballar per la República catalana des de la base, resolent els problemes reals de la gent. Som una candidatura del món local,  perquè l’ADN d’ERC és municipalista”.

    El president del grup municipal i membre de la candidatura de Junqueras i Alamany no identifica  cap  possible interferència entre el seu posicionament respecte d’una de les diferents candidatures i el seu lideratge al capdavant del grup municipal, en cas que Militància Decidim no sigui l’opció triada el dia 30 de novembre. “La meva candidatura es va votar en una assemblea local, i tinc el mandat fins el 2027. Llavors els militants tornaran a dir la seva. No hi veig que s’hagi de barrejar”. També ho assegura en el cas de la presidència de l’executiva local, amb Eduard Puig com a president. Aquesta elecció local està vinculada, indica, amb les dinàmiques locals.

     

    .

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí