La Penya deixa escapar un partit que tenia al sac

0
    4

Els verd-i-negres van perdre a la pròrroga, després de tenir 7 punts de renda (78-85) a falta de 39 segons per acabar el matx.

Un inici de partit amb màxima igualtat, amb Vives anotant des del triple, feia que la Penya no marxés del marcador, -2 a final del primer període. Al segon quart, els àrbitres han anat a pel Joventut amb dues antiesportives i una tècnica a Dani Miret per queixar-se. En aquest moment, el Saragossa ha tingut la màxima diferència del matx (44-31 al descans), on els badalonins només han anotat 10 punts al segon quart. A la represa, s’ha vist una actitud molt positiva i intensitat en la defensa, sent més agressius en les línies de passada i multiplicant esforços per ajudar l’equip en estàtic. Devon Dotson (18p+6a) i una bona versió de Ruzic (13p) han revifat els verd-i-negres empatant el matx a 67. Amb tot per decidir, va aparèixer Kassius Robertson (24p+3a) en el moment clau per estirar un +7 Penya a falta de 39 segons (78-85). Quan tothom donava per fet que els badalonins sumarien la segona victòria de la temporda – gent local abandonant el camp abans del xiulet final -, de manera incomprensible, el matx va patir un canvi de 180 graus. Una cistella de Bell-Hayes va reduir la diferència a 80-85. Dotson va rebre falta, errant dos tirs lliurs que va aprofitar el Saragossa, Bell-Hayes de nou, per situar el 82-85 a falta de 18 segons. Els locals pressionant tota pista i Tomic fa una passada a Hanga que li envia a Gates, i en comptes d’aguantar possessió – es perd temps i reps falta – decideix atacar. Rep el tap de Spissu, que surt al contraatac; la Penya no fa falta (-3) i Sulejmanovic (23p+11r) clava el triple de cantonada per empatar el matx a 85 amb cinc segons restants. Miret dibuixa sistema per Dotson que es decideix jugar el partit amb un triple quan amb una cistella de dos punts ja era suficient.

Al temps extra, màxima igualtat, on la Penya ha tingut pilota per tornar a guanyar. Dotson rellisca, Tomic l’agafa i falla el tir final.

De notícies positives, si algú en vol treure, és la reacció que la Penya ha fet a la segona meitat demostrant actitud i molt de caràcter. I la gestió de Miret amb les rotacions després de l’expulsió matinera de Pustovy. Dimecres, Wolves a casa a l’Eurocup. Retorn d’Andrew Andrews.