El Badalona torna a guanyar després de quatre partits

0
    1

El Badalona ha sumat la seva segona victòria a la lliga després d’imposar-se al Mollerussa (2-1) gràcies a un gol de Toni Larrosa al límit del temps reglamentari. El partit ha començat amb la sorpresa de veure a David Jiménez a l’onze incivil, jugador que fins a aquesta setmana no disposava de fitxa malgrat entrenar amb l’equip. De fet, Jiménez ha estat més incisiu de la primera part. Del seu ha sortit el córner que significat el primer gol del partit, el qual ha arribat al minut 34 amb la rematada de Gerard Barri. Fins a aquell moment el Badalona ha dominat però sense acabar de trobar la profunditat necessària de cara a porteria. Bermu ha tingut la millor opció de la segona part, amb una rematada que sortit desviada per ben poc. Poc després , al minut 70, els lleidatans han marcat el gol de l’empat, també després del servei d’un córner. Els visitants fons i tot, ha gaudit d’una clara opció de perill per capgirar el marcador. Quan ja s’arribava al límit del temps reglamentari, Toni Larrosa ha culminat una jugada iniciada des de la banda esquerra per fer el gol del triomf badaloní. Amb aquests tres punts el Badalona suma set a la classificació. El pròxim diumenge viatjarà a Peralada, amb l’objectiu de sumar els primers punts com a visitants.