El Badalona arriba al mes d’octubre amb urgències i amb baixes

    0
    3
    CF Badalona

    Malgrat que encara som a inicis del mes d’octubre, el Badalona juga aquest diumenge un partit amb urgències. Els escapulats un camp de mals records, el del CE l’Hospitalet on fa quatre mesos quedava eliminat del play-off d’ascens amb un gol riberenc al minut 94.

    Els de Jordi López arribaran a un dels camps més complicats de la categoria amb l’obligació de puntuar per no despenjar-se de la part capdavantera de la classificació. El Badalona ha sumat un punt dels darrers nou en joc amb un únic gol. De fet, els escapulats porten tres gols en quatre partits amb una única signatura, la del seu fitxatge estrella d’aquesta temporada Álvaro Vázquez.

    Superada la primera eliminatòria de Copa Catalunya
    Aquest dimecres el Badalona va superar el Juventus Lloret de Primera Catalana amb un gol en solitari de Germán Fassani. El tècnic escapulat, Jordi López, espera que aquest triomf serveixi per adquirir un punt de confiança que fins ara els ha faltat als seus jugadors.

    Sis baixes per diumenge
    L’equip badaloní no arribarà al partit de diumenge en les millors condicions. Un tota de sis jugadors seran baixa per diferents molèsties. Dani Homet, Albert Estellés, Bermu, Jaume Piñol i Genís no podran jugar a la Feixa Llarga.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí