A pel 4/4

    0
    6

    Superar dos ossos durs com Hapoel i Múrcia no és gens fàcil. I Dani Miret i el seu equip ho han fet amb nota excel·lent.

    Gran joc col·lectiu amb les bases implantades per l’entrenador, llibertat pels generadors i espai pels tiradors. En defensa, bloc compacte i solidaris en ajudes. Rebot i córrer, trobar el màxim de transicions ofensives ràpides.

    Eurocup:

    Demà dimarts, la joventut de l’Ulm, amb els projectes de futur Ben Saraf i Essenge, sumat al pilar bàsic de l’equip, Klepeisz. Els verd-i-negres han guanyat bé en els últims dos desplaçaments a Ulm. Un inici de 2-0 a Euorpa, immillorable. Sense Adam Hanga.

    Lliga Endesa

    Partit a domicili, a priori molt complicat, però per què no treure’l? València arriba perdent el primer matx, sense Chris Jones (importantíssim) i els seus pívots (Happ i Costello) generant dubtes. Jean Montero i Semi Ojeleye, perill màxim. Camp molt difícl, però la il·lusió de l’enorme debut a l’Olímpic, fa que la Penya arribi amb la màxima confiança a la cita. Un 2-0, evitant rivals directes a la Copa, seria molt bo veient el calendari pròxim. Saragossa fora i Breogan a casa. A veure si arribarà Hanga.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí