La Penya planta cara a l’Uni Girona en l’estrena a la Lliga Catalana

0
    2

La semifinal de la Lliga Catalana Femenina 2024 entre la Penya i l’Uni Girona va ser un partit intens, en què es va demostrar que hi ha equip i projecte per mantenir plaça i, per què no, somiar.

Tot i que la Penya va començar amb força gràcies a dos triples d’Inés Santibáñez, mantenint-se competitives durant tot el primer quart (14-17), l’equip gironí dirigit per Roberto Iñíguez va reaccionar abans del descans, tancant el segon quart amb un triple sobre la botzina per posar-se 37-34 al davant.

Al tercer quart, la nova pívot verd-i-negra, Serena-Lynn Geldof,va destacar amb 9 punts però un altre cop l’encert exterior del conjunt gironí va fer tornar la igualtat al matx (52-52) amb tot per decidir en els darrers deu minuts.. En un final molt ajustat, l’Uni Girona va imposar la seva veterania i experiència dins la categoria per sentenciar el partit (83-77)

Tot i la derrota, les jugadores de la Penya, amb Santibáñez com a màxima anotadora amb 15 punts, van mostrar un nivell competitiu prometedor de cara a la temporada de la Lliga Femenina Endesa​.