Torna el TCI Sant Josep

    0
    1

    Torneig de màxima qualitat en bàsquet formatiu, on planters d’equips professionals aposten, un altre any, al TCI Sant Josep per preparar l’inici de temporada.                Aquesta nova edició tindrà lloc al Poliesportiu de Pomar els dies 6-7-8 de setembre.

    El TCI (Torneig Cadet Internacional) que el club groc i lila organitza des de l’any 2016 s’ha convertit en un aparador privilegiat dels millors equips i jugadors de la categoria Cadet (U16). Tot aprofitant el nivell i capacitat d’atracció del bàsquet català i badaloní, s’ha  aconseguit organitzar un torneig únic, dins d’una categoria clau del bàsquet de formació.

    Per posar en detall la magnitud del torneig, només cal veure els jugadors que han passat al llarg de les edicions anteriors i que ara són importants a l’NBA o al bàsquet europeu: Deni Avdija (Portland Trail Blazers), Tristan Vuckevic (Washington Wizards), Juan Núñez (Barça), Jaime Pradilla (València Basket), Miguel Allen (Penya), Matteo Spagnolo (ALBA Berlín) o Michael Caicedo (Granada, ex Barça).

    En l’edició d’enguany, el nivell és altíssim. Barça, València Basket, Penya, NextHoops, Manresa, Lettera 22, Bilbao Basket i CB Sant Josep. Gran volum dels equips participants  tenen projecció per arribar a ser jugadors d’elit.

    El Barça compta amb Nikola Kusturica (un dels millors de la generació 2009 a Europa), Jakob Siftar, Moussa Manel (fitxatge que ve del Real Madrid), o l’estrella que tothom parla, Mohamed Dabone. La Penya, per exemple, Humbert Ruiz i Nil Poza són els grans referents de l’equip, sent indiscutibles amb la selecció espanyola. València Basket, amb Roger Villarejo i Guillem Tazo, també fixes amb l’equip nacional.

    En definitiva, torneig de tres dies ple de bàsquet, on el detall tècnic-tàctic de jugadors i entrenadors serà màxim.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí