Misako s’incorpora a l’oferta comercial de Montigalà

    0
    2

    La marca de bosses i accessoris aterra al centre comercial badaloní

    El centre comercial Montigalà amplia la seva oferta comercial amb la incorporació de Misako, que va obrir la seva nova botiga dissabte passat dia 13 de juliol en l’espai badaloní. Aquesta marca de referència a nivell nacional ofereix bosses i accessoris, així com articles per a home i de viatge.

    En ella, els clients podran trobar articles dissenyats segons les tendències del moment, sota un estil minimalista i amb notòries característiques de qualitat i practicitat que fan especials els seus productes. Així mateix, les seves col·leccions pretenen donar resposta a les demandes actuals de la moda i cuidar del planeta gràcies als seus processos de producció sostenibles.

    La marca Misako, nascuda en 1998 a Barcelona, s’ha alçat en els seus 25 anys d’història com una de les marques de referència en el sector retail i de complements fast fashion a Espanya. A més, compta amb més de 200 botigues esteses entre el nostre país, Andorra i Portugal i en l’àmbit internacional gràcies a marketplaces com Amazon o Zalando.

    La botiga, que s’ha instal·lat en un local de 80 metres quadrats, se situa al costat del local de la signatura Game en el centre comercial. D’aquesta manera, aquesta última incorporació ve a completar l’oferta de moda de Montigalà, que se suma a altres signatures de referència com Parfois, Carrefour, Punt Roma, Kiabi o Dècimes, entre altres, i arriba just a temps per a augmentar les propostes per als clients de cara a aquesta temporada d’estiu i a la pròxima de tardor.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí