El tancament de cinc poliesportius dificulta la planificació dels equips

    0
    15
    Obres a Casagemes

    El passat 27 de maig l’Ajuntament tancava alhora cinc poliesportius per tal d’executar obres de millora i manteniment: Casagemes, La Plana, Montigalà, Joaquim Blume, i Bufalà. Aquest tancament ha provocat que les entitats usuàries d’aquestes instal-lacions haguessin de fer de mans i mànigues per organitzar els darrers entrenaments de la temporada i els casals d’estiu. Des de mitjan juny i un cop recuperada la seva gestió, el govern va oferir algunes hores de pista a La Colina.

    Dificultats per planificar la pretemporada

    Els equips sèniors i preferents tornaran a la feina a finals d’agost, amb els cinc poliesportius encara tancats. L’Ajuntament ha organitzat els horaris a les tres instal·lacions disponibles; Llefià, La Colina, i Països Catalans. L’entitat usuària habitual del poliesportiu de Llefià, la UB Llefià, ha deixat clar que, a partir del 2 de setembre, no cedirà les seves hores d’entrenament habituals. Des d’aquesta mateixa data les instal·lacions esportives començaran a obrir de forma gradual, primer el Joaquim Blume, i a mitjan setembre Montigalà i La Plana. Des del govern municipal també han ofert l’obertura dels patis de les escoles per donar cabuda als equips més petits.

    Bufalà i Casagemes, els darrers

    Els últims poliesportius en obrir les portes seran els de Bufalà i Casagemes-Albert Esteve, els quals ho faran el 27 de setembre amb la competició ja iniciada. Aquest fet obligarà als equips de la Minguella i l’AB Bufalà a començar la lliga fora de la seva pista, a més de les dificultats per entrenar amb total normalitat.

    Sense Copa Badalona
    El tancament dels poliesportius provocarà que enguany no hi hagi un clàssic del mes de setembre, la Copa Badalona.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí