Un Ajuntament governat a distància

    0
    9

    El govern municipal ha gastat 32.000 euros en viatges el darrer any

    Aquesta setmana s’han publicat els viatges que ha fet el govern municipal en el darrer any. Tal com consta en el document públic, el govern fa de forma mensual d’un a tres viatges “institucionals”. La despesa del transport sumada als gastos que s’han fet durant els viatges ascendeix a 32.000 euros. Del 2018 al 2023, els governs municipals van gastar un total de 9.000€

    Entre els viatges més cars hi trobem:
    •2.059 euros – Visita de l’alcalde i dos membres del govern a la Cursa Ponle Freno de Madrid
    •1.599 euros – Visita de l’alcalde i dos membres del govern a l’empresa Enrique Tomàs a Sevilla.
    •1.573 euros – Visita de l’alcalde i Primer Tinent d’Alcaldia al Partit minicopa entre el Joventut i l’Unicaja a Màlaga
    Entre els altres viatges, hi ha un viatge de l’alcalde a la Casa Reial (960 euros), un viatge del govern a Saragossa per la festivitat Sra. del Rosario (648 euros) o una reunió de l’alcalde amb el dissenyador Caprile a Madrid (814 euros).

     

    Albiol viatge a la Xina per “posar Badalona en el lloc que li correspon”
    En aquest document encara no hi figura un viatge que la setmana passada va fer l’alcalde Albiol a la Xina amb l’objectiu d’impulsar la projecció internacional de la ciutat. Segons ha explicat Albiol a les seves xarxes socials, la visita ha estat marcada per diverses reunions i esdeveniments per “posar Badalona en el lloc que li correspon”.

    La segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, i el quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls, entre d’altres, van participar en la trobada internacional. L’alcalde es va reunir amb representants del govern del districte de Pingshan, a Shenzhen, per explorar possibles vies de col·laboració en els àmbits de la producció, investigació i desenvolupament biomèdic. En la seva intervenció, l’alcalde ha parlat dels projectes i el potencial de Badalona. “Tenim tot els ingredients per convertir-nos en un municipi referent a nivell internacional”.

    Juan Fernández anomenat portaveu de PP Catalunya
    El 19 de juny, el PP Catalunya va anomenar Juan Fernández com a nou portaveu del partit. El primer Tinent d’Alcaldia de Badalona ha mantingut el seu càrrec a la ciutat i està compaginant ambdues feines. Aquest mes, però, no han trigat a arribar les primeres crítiques quan les seves xarxes socials s’han omplert de tuits relacionats amb la seva feina al Parlament.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí