Desallotjats 9 veïns per l’aparició d’una esquerda en un edifici de Coll i Pujol

    0
    53

    Ahir a la tarda, dues dotacions dels Bombers van realitzar una inspecció al número 97 del carrer Coll i Pujol després de detectar-se una esquerda horitzontal de 12 metres a l’edifici. Els serveis municipals han determinat que l’immoble presenta un cert risc de col·lapse, motiu pel qual s’ha procedit al desallotjament immediat dels residents.

    Els bombers van acompanyar les nou persones afectades a recollir les seves pertinences abans de ser desallotjades. Les autoritats han comunicat que, per raons de seguretat, no es podrà accedir a l’edifici fins que es realitzin les obres necessàries per assegurar-ne l’estructura.

    Els residents han estat reubicats temporalment en allotjaments provisionals mentre es treballa en les mesures de reparació. Els serveis socials de l’ajuntament han ofert assistència per garantir que tots els afectats rebin el suport necessari durant aquest període.

    Els tècnics municipals continuen avaluant l’estat de l’edifici i es preveu que les obres de reparació s’iniciïn com més aviat millor per permetre el retorn segur dels residents a les seves llars.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí