Les Nits d’Estiu tornen a omplir de música l’Anís del Mono

    0
    13

    A Badalona l’estiu fa olor d’anís! Un any més arriba una proposta imprescindible de l’agenda de juliol de la nostra ciutat: les Nits d’Estiu del Museu a la fàbrica de l’Anís del Mono.

    Una activitat que us convida a descobrir aquesta joia del patrimoni badaloní, tot recorrent la història i les incomptables anècdotes que han convertit l’Anís del Mono en el més famós del nostre país. I com sempre, podreu, també, gaudir d’un concert acompanyat d’un combinat amb base d’anís, a la fresca del pati de la fàbrica.

    Deixeu-vos bressolar per la música i la brisa del mar i veniu a passar amb nosaltres d’una vetllada inoblidable.

    Preu de l’entrada: 15 €. Màxim 4 entrades per persona.
    L’entrada inclou la visita guiada a la fàbrica i el concert.

    Entrades al web del Museu de Badalona (www.museudebadalona.cat) a partir del dimarts 18 de juny, a les 10 h.

    Per raons d’aforament, l’entrada al recinte es farà de forma esgraonada en funció del grup. No es podrà entrar a la fàbrica fora de l’hora assignada.

    Entrada grup 1. Visita en català: 20:30 h
    Entrada grup 2. Visita en català: 20:45 h
    Entrada grup 3. Visita en castellà: 21 h

     

    Divendres 5 de juliol
    Marian Barahona trio
    From Billie to Ella

    Homenatge a dos grans referents del jazz vocal: Ella Fitzgerald (1917-1996) i Billie Holiday (1915-1959). Pioneres i creadores d’un estil que s’ha mantingut generació rere generació. El record de totes dues és l’esperit d’aquesta proposta i batega en cada nota del repertori. Una selecció d’estàndards emblemàtics, fresca, refinada, intimista i festiva, que destil·la l’essència del jazz vocal i que ens arriba interpretat per una veu personal i amb una base contundent que transita entre el swing, el jazz i la bossa nova.

     

    Divendres 12 de juliol
    Swing Engine Sweet Trio

    Aquesta formació de swing i jazz clàssic, formada en aquesta ocasió per violí, guitarra i contrabaix, omplirà els racons de la fàbrica amb un ritme suggeridor i arrauxat que ens convidarà a ballar, al compàs de músiques tan conegudes com les de Stuff Smith, Louis Armstrong o Charlie Christian.

     

     

    Divendres 19 de juliol
    Canela N’Drama

    Festival de cançons, versions i temes propis que fusionen la dolçor i el cant de la veu de Yolanda Bretó amb la guitarra apassionada i eclèctica d’Alexis Bass. Una proposta que us portarà de la tranquil·litat d’una cala apartada, al so d’una havanera, a la gresca rumbera d’una revetlla d’estiu. I és que cada actuació d’aquest duet és sempre una trobada única i irrepetible que no els fa guanyar fans, sinó molts friends!

     

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí