Badalona vol recarregar les reserves de sang per l’estiu

    0
    7
    Els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol la Biblioteca Canyadó i Casagemes — Joan Argenté es convertirà en un punt de donació en el marc de la campanya “Els dijous de juliol vine a donar sang a Badalona”
    Durant aquest mes de juliol es faran a Badalona set jornades de donació de sang amb l’objectiu de garantir les reserves durant els mesos d’estiu, ja que, malauradament, quan pugen les temperatures i amb l’arribada de la calor les reserves disponibles baixen. Per evitar aquesta situació i donar suport al Banc de Sang i Teixits, el servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb les Biblioteques de Badalona i l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord impulsa la campanya “Els dijous de juliol vine a donar sang a Badalona”, una iniciativa que farà que la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté es converteixi en un punt fix de donació els dijous  4, 11, 18 i 25 de juliol entre les 16 i les 19 hores.
    A més d’aquests quatre dies, durant el mes de juliol es faran tres jornades de donació més en altres punts de la ciutat. El calendari d’aquestes tres jornades és el següent:
    • 9 de juliol a la Plaça Països Catalans (unitat mòbil) de 17 a 21 h
    • 12 de juliol a la Residència Badalona de 16 a 20 h
    • 23 de juliol a la Plaça Països Catalans (unitat mòbil) de 17 a 21 h
    Podeu reservar torn per donar sang qualsevol dels set dies en el següent enllaç: donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí