Barcelona i Mataró reobren les dutxes de la platja mentre Badalona continua amb els treballs de revisió

    0
    72

    Barcelona i Mataró han començat a reobrir les dutxes de les seves platges, tot i que de manera parcial. Aquesta decisió arriba en resposta a una lleugera millora de les restriccions per sequera que ha afectat diverses zones costaneres.

    Mataró ha anunciat que a partir de dilluns es reobriran set dutxes distribuïdes en quatre de les seves platges. Aquesta reobertura s’ha decidit després de la millora en les restriccions imposades per la sequera, oferint així un servei essencial als banyistes que gaudeixen de les platges durant els mesos d’estiu.

    Per altra banda, a Badalona, de moment només s’obriran els rentapeus de les platges. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha informat que aquests serveis estaran disponibles com a molt d’hora a mitjan juliol. Aquesta setmana s’estan acabant els treballs necessaris de revisió i desinfecció per assegurar que les instal·lacions compleixen amb els estàndards sanitaris necessaris.

    Malgrat que algunes informacions apunten que es podria acabar anunciant l’obertura de les dutxes a la ciutat badalonina, a dia d’avui ni l’Ajuntament ni l’AMB s’han pronunciat sobre el tema.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí