Ricky, a prop?

    0
    19

    El passat dimarts es va fer oficial la llista de tenteig dels jugadors ACB. I Ricky Rubio no hi era. El Barça va deixar via lliure al jugador del Masnou per tal que pugui negociar amb l’equip que vulgui.

    Però la realiat és que la plantilla de la Penya i el pressupost ja estan tancats, però el club verd-i-negre hauria de fer un esforç econòmic per incoporar al jugador exNBA.

    Badalona Comunicació avançava ahir, que la Penya i Ricky es reuniran la setmana que ve per tal de tractar el tema. Però res està fet.

    A nivell d’exteriors hi ha un tap. Vives, Van der Vuurst, Dotson, Pau Ribas, Jordi Rodríguez, Pep Busquets, Adam Hanga i Yannick Kraag. Set exteriors + Ricky?. Perfils i posicions diferents, sí. Les intencions del club són cedir Jordi Rodríguez a un equip part alta Leb OR perquè guanyi confiaça i tingui càrrega de minuts, i desvincular o cedir a Pep Busquets, si es pot, a Bàsquet Girona.

    La Penya té una oportunitat única – si n’hi ha – per recuperar la màxima expressió del bressol i un dels millors jugadors que ha passat per Badalona.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí