Els veterana del CTT Badalona, campions d’Espanya

    0
    7

    El 15 de juny va començar a Guadalajara el Campionat d’Espanya. I els primers a participar van ser els Veterans. El CTT Badalona va desplaçar-hi un equip masculí en la categoria de +40, format pels palistes David Gonzàlez, Pere Navarro i Pau Nolis.

    L’equip badaloní es va proclamar Campió d’Espanya sense perdre ni un sol partit. A la fase de grups van quedar primers en guanyar als tres equips del seu grup per uns contundents 3 a 0 i en la fase eliminatòria van resoldre les 3 rondes per la via ràpida amb uns 2 a 0 (a les eliminatòries només es jugaven els dobles en cas d’empat) fins a arribar a la final contra l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí. De nou, a la gran final, van guanyar els dos primers partits individuals, tots dos per 3 a 0 i ja no va ser necessari disputar el partit de dobles. I d’aquesta manera van aconseguir la medalla d’or posicionant al Titus Badalona com el millor equip de tot Espanya de la seva categoria.

    Aquesta és una fita històrica per al Club Tennis Taula Badalona, ja que és la primera vegada que un equip es proclama Campió d’Espanya en qualsevol categoria.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí