Badalona tornarà a rebre la Flama del Canigó aquest diumenge

    0
    105

    La Flama del Canigó arribarà a Badalona el diumenge 23 de juny. A les 18 hores al passeig de la Rambla, a l’altura del monument a Roca i Pi, començarà la cercavila que recorrerà els carrers del Carme i de Francesc Layret, fins a arribar a la plaça de la Vila.

    A les 19 hores tindrà lloc la Rebuda de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila amb la lectura del pregó per part de geganters de Badalona que són l’entitat convidada d’aquest any. A l’acte hi haurà lluïment de balls i s’encendrà el peveter amb la Flama del Canigó.

    L’arribada de la Flama del Canigó “La Flama, el foc de la llengua” és organitzada per Òmnium amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la participació de Bufons del Foc, Colla Xica Ball de Diables de Badalona, Ball de Diables de Badalona, drac Fumera, drac El Petit, els dragolins Xarop, Pomada i Xeringueta, la Mulassa, els gegants Follet, Dimonieta, Baró de Godmar i Duquessa Maria Assumpta, Típic Ball de Bastons de Canyet, balls de l’Esbart Sant Jordi i Campaners de Badalona.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí