L’Esgrima Hongaresa Badalona, subcampió d’Espanya Absolut

0
    49
    Els representants badalonins

L’equip Esgrima Hongaresa Badalona s’ha proclamat subcampió d’Espanya Absolut masculí en categoria arma de sabre. Aquest és el primer títol badaloní en competició nacional.

L’equip, format per Marc Llobet, Oscar Castillo, i Orio Farré, va ser sisè classificat al campionat de lliga, lloc que li donava adret a disputar el Campionat d’Espanya, competició a la qual accedeixen els vuit primers classificats. Als quarts de final, els badalonins es van imposar a la Sala de Armas de Madrid (SAMA), amb el resultat de 45 a 37. El rival a semifinals va ser el Santa Teresa d’Àvila (CEST-A), amb victòria per 45 a 34. Els Badalonins es van veure superats a la final pel Club de Esgrima el Oso y el Madroño (CEOYM), amb derrota per 45 a 24.

Fa tres anys es va inaugurar la lliga nacional d’esgrima. Els badalonins van començar a la lliga de plata, assolint l’ascens després de ser segons i guanyar el play off d’ascens. En el seu primer any a la màxima categoria van ser setens al Campionat d’Espanya. En aquest segon any han assolit la fita d’aquest subcampionat d’Espanya.