Pol Fernández renova com a entrenador del Seagull

    0
    56
    Pol Fernández continuarà a la banqueta del Seagull

    Pol Fernández continuarà sent entrenador del Seagull la propera temporada. Així ho ha anunciat el club aquesta setmana, el qual també ha comunicat les baixes de Neus Vila, Maria Fernández, i Ivette Tàpia, al marge de les ja conegudes d’Alba Gordo i Xènia Royo. L’entrenador de les gavines reconeix que els empats els han condemnat a no poder assolir objectius més ambiciosos.”Hem sigut un equip dur de batre. “Hem acabat la temporada amb menys partits perduts de la lliga i el tercer menys golejat. Els empats i la manca de gol ens han condemnat a no poder quedar més alts a la classificació”. Fernández valora la temporada com a molt bona, reconeixent la competitivitat de les seves jugadores.

    Sobre la marxa de dues jugadores referents del Seagull com Alba Gordo i Xènia Royo, el tècnic de les gavines reconeix la seva professionalitat: “Són dues grans professionals. El primer dia que vaig arribar al club, vaig comprovar la seva importància en el seu entorn. El futbol són cicles que s’acaben, i aquest és el que de les dues jugadores. Estem molt agraïts amb la seva feina”.

    Fernándrez parla de projecte continuista, partint dels canvis iniciats aquesta temporada: “Hi haurà alguns canvis a la plantilla, però seguint la línia començada aquesta temporada. El club està patint canvis en l’àmbit esportiu i estructural, cosa que li feia falta”. L’entrenador del Seagull creu que la proera temporada milloraran els resultats: “Serem un equip que es guanyarà el respecte a la categoria, i serà molt competitiu”.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí