Mor un home en l’incendi d’un àtic del carrer Granada

    0
    313

    Un incendi en un àtic del carrer Granada de Badalona ha provocat una víctima mortal. Els Bombers han rebut a les 01.35 hores d’aquesta matinada i, en arribar-hi, el foc estava completament desenvolupat per la façana amb projecció de material a la via pública i afectava l’àtic d’un edifici de planta baixa i quatre pisos d’alçada. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes d’aquest incendi en un habitatge de Badalona en què ha mort una persona.

    El cos ha accedit al pis afectat, amb l’ajuda de l’autoescala, per tal de sufocar les flames i fer la recerca de possibles víctimes. A l’interior s’ha trobat el cos, sense vida, d’una persona i s’ha procedit a la seva extracció. S’han activat vuit dotacions

    Com a mesura preventiva s’han evacuat els veïns que s’han localitzat a l’escala de veïns, s’ha evacuat també un veí que havia quedat confinat a un dels pisos de la segona planta i s’han revisat i ventilat tots els pisos de l’immoble així com també els pisos dels edificis del costat per descartar afectació pel fum. També s’ha descartat afectació estructural.

     

    L’últim home que va veure viu a l’home decapitat a Can Ruti

    Segons apunta la periodista especialista en sucessos Tura Soler, el mort seria Òscar Arriba, la darrera persona que va veure viu a Joan Pere Madurell. Recordem que aquest va ser l’home que van trobar decapitat a les muntanyes de darrera de Can Ruti. La troballa la van fer uns homes que buscaven espàrrecs per la muntanya propera a l’hospital.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí