El Cadet masculí també cau a quarts de final

    0
    63

    El Barça no ha donat cap opció al conjunt verd-i-negre (60-75) i s’acomiada de les medalles als Campionats d’Espanya

    En una temporada marcada per lesions de jugadors referents, Saba Merebashvili i, especialment, Diego Niebla (que no ha disputat els Campionats de Catalunya i Espanya), sumat a la gran càrrega d’entrenaments i partits de molts jugadors s’ha notat en tema de desgast de bateries en aquest tram final de temporada. També, l’absència d’un referent interior físic per poder competir als potents de Barça, Manresa, o Madrid. 

    El tercer lloc a Catalunya ja era un presagi del que podria arribar a ser els Campionats d’Espanya, però l’inici va ser molt bo. A la fase de grups es va veure un equip verd-i-negre alegre i ràpid, arrasant als tres rivals (CBA Maristas, Club Melilla i Balidea Obradoiro).

    A vuitens de final, contra el Movistar Estudiantes, una excel·lent segona part va servir per accedir a quarts i consolidar-se entre els millors vuit equips del país, però amb símptomes de falta d’armes quan davant hi havia un equip potent. A quarts de final, el Barça ha estat superior, tot el matx, sense deixar que els verd-i-negres tinguessin l’oportunitat de capgirar el matx en qualsevol moment. Tot i la derrota (60-75), el Cadet A de la Penya no s’ha rendit en cap moment, ha tret orgull i ha lluitat fins al final contra el gran favorit (junt al Madrid) per emportar-se el títol. El poder físic dels blaugranes ha estat decisiu. Tampoc ha ajudat gran part d’individualisme en molts moments del matx.

    La generació 2008 deixa els noms de Elyjah Rebetez, Pau Bermejo i Diego Niebla com els màxims exponents, mentre que la generació que serà Cadet A la temporada vinent, la 2009, Nil Poza i Humbert Ruiz són els màxims referents. En la 2009 es fitxarà un pívot i un base-escorta per pujar el nivell de la plantilla.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí