Quim Franch, el líder d’un meteòric ascens

    0
    73
    Quim Franch, el referent de l'Ademar

    Una de les grans notícies que ens ha deixat el final d’aquesta temporada al bàsquet badaloní, ha sigut l’ascens de Maristes Ademar a Supercopa, la nova màxima categoria del bàsquet català. Un dels seus principals referents, tant a la pista com sobretot al vestidor, és en Quim Franch. Aquest és el segon ascens del jugador badaloní amb l’Ademar, abans a Lliga EBA i ara a aquesta nova categoria creada aquesta temporada. Abans ja ho havia fet amb el Boet Mataró. Franch es mostra molt orgullos i content del que han aconseguit: “hem aconseguit un ascens que ningú s’esperava. A la jornada 12 anàvem 6-6, i el nostre objectiu era acabar amb un balanç positiu de victòries i derrotes”. A més de jugador i entrenador, Quim Franch és el principal referent institucional de l’entitat. Aquest fet que fa que encara valori més el com ho han aconseguit: “ho hem fet amb quatre jugadors que la passada temporada jugaven al sènior b, a Segona Catalana, seguint la filosofia del club, confiar en la gent de la casa”.

    Segona volta quasi perfecta

    L’Ademar només ha perdut un partit en tota la segona volta. Aquest va ser a la pista del segon classificat, Claret, per dos punts. El fet de salvar l’average ha propiciat l’ascens. Quim Franch valora la importància del grup i la comunió entre entrenador i jugadors: “Hem entès el que ens volia transmetre el nostre entrenador, Iñaki Torralbo. Ningú comptava amb nosaltres i, a base de treball, confiança dels uns amb els altres, i creure en la filosofia de l’entrenador, hem anat creixent fins a aconseguir-lo”.

    L’aler valora haver aconseguit un nou ascens amb el seu company Marc Hermoso, amb el qual ha assolit el seu tercer ascens formant part del mateix equip: “Fa deu anys que juguem junts. Vam aconseguir ascens amb el Boet i els dos amb l’Ademar. Per mi és un orgull fer-lo, a més, amb el club de la teva vida”.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí