Els delictes a Badalona augmenten un 15%

    0
    101

    La criminalitat ha pujat a Badalona un 15% durant el primer trimestre de l’any, segons dades del Ministeri de l’Interior. Aquesta dada representa 10 punts més que la mitjana catalana. Els delictes que experimenten un augment més significatiu en comparació amb el mateix període de 2023 són els ciberdelictes (29,7%) i les agressions sexuals amb penetració (66,7%).

    Els robatoris també han estat uns dels delictes que han augmentat. Robatoris amb violència (+8,3%) o els robatoris a domicilis i establiments (+11,2%). Unes de les dues dades més positives són els furts i la sostracció de vehicles que han disminuït a la ciutat un 1,2% i un 5,3, respectivament.

     

     

    Els delictes baixen a Barcelona i a la resta de la província

    Malgrat que a Badalona han augmentat, els fets delictius a Barcelona s’han reduït un 2,4 % durant els primers tres mesos del 2024 en comparació amb el mateix període de l’any anterior. A la resta de la província de Barcelona ha augmentat un 4%, Catalunya ha crescut 5 punts i a tota Espanya ha incrementat en un 3,2%. A ciutats similars que Badalona, com ara Terrassa, la criminalitat ha crescut un 7,2% i a l’Hospitalet de Llobregat ha disminuït un 0,9%.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí