Termites Llefià assoleix dos ascensos de categoria

    0
    66
    Termites Llefià

    El club de bitlles catalanes, Termites Llefià, ha assolit dos ascensos de categoria. El seu primer equip s’ha proclamat campió de lliga a la Segona Divisió, després de derrotar a la darrera jornada al Sagrada Família a casa. D’aquesta manera, l’equip ascendeix a Primera Divisió. El segon equip dels Termites ha quedat segon classificat, després de perdre per la mínima a les pistes del Poble Nou. Aquest subcampionat també li atorga l’ascens de categoria, de Tercera a Segona Divisió.

    Dia del Micaco

    Aquest diumenge Termites Llefià organitza el Dia del Micaco, una jornada que forma part del programa oficial de les Festes de Maig. Al matí es disputarà la final de la lliga alternativa. A partir del migdia serà el torn d’una especialitat de bitlles d’origen finlandès coneguda amb el nom, de mölky. Aquesta consisteix en tirades des de 3 metres de distància amb 12 pals, els quals cadascú té una puntuació. Si cau només un pal, comptarà segons la seva puntuació. Si es tiren diversos pals, es comptaran segons els que hagin caigut. Guanya l’equip que arriba a 50 punts, sense poder passar-se d’aquesta puntuació. En aquesta modalitat s’obre la possibilitat d’escurçar la distància de llançament per a persones amb mobilitat reduïda.

    Després del vermut i l’àpat tindrà lloc el tradicional Dia del Micaco, en el qual pot participar qualsevol entitat o grup, per gaudir d’una jornada festiva per practicar l’esport de les bitlles catalanes.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí