Caos absolut a Renfe: l’R1 només arriba fins a Badalona

    0
    76
    FOTO: @JGarciaRiera

    Ja estem acostumats a que l’estació de tren de Badalona sigui un desconstrol cada matí, però la imatge d’avui ja ha ha estat de caos absolut. Un robatori de coure ha provocat una sobretensió a l’enclavament de Montcada Bifurcació que afecta el servei ferroviari a tota Catalunya.

    Els trens de la R1 només circulen fins a Badalona, direcció Barcelona. Allà és on els passatgers hand de sortir del tren i dirigir-se fins a l’estació de metro si volen continuar el recorregut fins la capital catalana.

    L’operadora preveu alteracions en el servei de l’R1/RG1, l’R3, l’R4 i l’R7. La Generalitat, l’Ajuntament, Renfe i Adif han pactat un pla de transport i, entre les mesures del pla, hi ha l’augment de freqüències i capacitat dels trens de FGC en hores punta. També es reforça la xarxa de metro de TMB amb més trens, sobretot a les línies l’L1, l’L5, l’L3 i l’L2.

     

    L’R3 i R4 Nord podrien trigar dos mesos a recuperar la normalitat 

    La Generalitat adverteix que la falla a Montcada és estructural i les reparacions per restablir la normalitat a les línies R3 i R4 poden durar dos mesos. Davant del grau d’afectació, el govern català en funcions considera que el pla de mobilitat proposat per Renfe, amb 22 autobusos connectant Montcada amb la Sagrera, és insuficient i ha sol·licitat una auditoria independent sobre l’incident per garantir que es van prendre les mesures necessàries per evitar una fallada generalitzada.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí